Категорија: Википедија: Статии со неправилна употреба на шаблони: Цитирање веб (јазик не е наведен)

Од Википедија, бесплатната енциклопедија
Одете во навигација Одете на пребарување

Оваа категорија автоматски вклучува статии во кои шаблонот {{ наведува веб }} бил неправилно форматиран.

Конкретно, кодот на јазикот на статијата не се внесува во параметарот lang или language (застарен), иако параметарот на title содржи неруски знаци. Проблемот се следи со изразот /[0-9А-яЁё«»:;,…!? \(\)\.—№\/\&\#+-]+/ .

Можете да се запознаете со јазичните шифри во написите јазични шифри и ISO 639 (видете ги врските) . Ако јазикот има ISO код, но нема шаблон ref-LANG, проверете го техничкиот форум .

Можете да ги добиете сите статии без кодови во категоријата со барање за пребарување користејќи ја шемата {{ ref-und }} : реки без наведениот јазик .


Страници во категоријата „Википедија: написи со неправилна употреба на шаблони: Цитирајте веб (јазикот не е наведен)“

Прикажани се 200 страници од вкупно 302.747 во оваа категорија.

(Претходна страница) ( Следна страница )

...

"

(Претходна страница) ( Следна страница )