Шема: Дали знаевте

Од Википедија, бесплатната енциклопедија
Одете во навигација Одете на пребарување
Документација
  • Ве молиме не правете значителни промени на шаблонот без согласност на учесниците во проектот „Дали знаевте“ . Ако имате разумни сомневања за точноста на оваа или онаа објава, постапете на следниов начин:
    • Ве молиме отворете дискусија за ова уредување на шаблонот CO веднаш.
    • Бидете конструктивни: аргументирајте ги вашите сомнежи, не ограничувајте се на критики, обидете се да понудите алтернативна формулација.
    • И само ако не може да се постигне консензус, скријте ја спорната формулација со <!-- --> .
    • Проверете дали шаблонот е правилно стилизиран користејќи ја функцијата за преглед.
Прва снимка од далечната страна на Месечината. 7 октомври 1959 година
Пранг Божиќна честитка. 1887 година
Тропезен тарт