Википедија: Апликанти за работа на неделата / Архива

Од Википедија, бесплатната енциклопедија
Одете во навигација Одете на пребарување

Оваа страница содржи архива на написи кои беа „Соработка на неделата“ во 2021 година (од 27 недела).

27 недела (од 05.07), p r o 28-та недела (од 12.07), p r o
Ги покануваме сите да учествуваат во работата на написите за парадокси , цицачи и лингвистика . Ги повикуваме сите да учествуваат во работата на членовите за уставите на африканските земји , математиката и САД .
29-та недела (од 19.07), стр · р · о 30-ти недела (од 26.07), p r o
Ги покануваме сите да учествуваат во работата на статии за стоицизмот , Стивен Хокинг , како и за анимираната серија Рик и Морти . Ги покануваме сите да учествуваат во работата на написите за Народноослободителната армија на Кина , системите на мерки и изборот на местото на одржување на Олимпијадата .
31 недела (од 02.08), p r o 32-та недела (од 09.08), p r o
Ги покануваме сите да учествуваат во работата на написи за културата , крајбрежната стража и меѓународните односи на Индија . Ги покануваме сите да учествуваат во работата на написите за жените во африканските земји , меѓународните авио шоуа и специјално заштитените природни области на Русија .
33-я неделя (с 16.08), п · р · о 34-я неделя (с 23.08), п · р · о
Приглашаем всех желающих принять участие в работе над статьями об искусстве книгопечатания , народах Мьянмы и телевидении . Приглашаем всех желающих принять участие в работе над статьями о битвах австро-прусско-итальянской войны , языке и письме Древнего Египта и над переводом статей украинской Википедии без русских интервик .
35-я неделя (с 30.08), п · р · о 36-я неделя (с 06.09), п · р · о
Приглашаем всех желающих принять участие в работе над статьями о землетрясениях в Японии , популярных книгах и учителях . Приглашаем всех желающих принять участие в работе над статьями о македонцах , истории языков и Восточном кризисе .

См. также